Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Festande ungdomar föll från balkongen

Två ungdomar föll ne
d
från andra våningen på Södra Kopparslagargatan i Gävle på lördagskvällen. Det var fest i lägenheten och de två hade gått

ut på balkongen. En 17-årig flicka fördes till sjukhus med smärtor i benet och

i en arm.

På balkongen fanns en 20-årig man och 17-åringen. Båda har berättat för polisen att fallet från balkongen var en olyckshändelse. Hon satt på, eller lutade sig mot, balkongräcket och han stod framför henne. När hon tappade balansen grep hon tag i honom med följden att han också följde med i fallet mot marken.

20-åringen tror att de på något sätt vände sig i luften så att han landade på rygg och fick henne över sig.

Hon hade smärtor i benet och i en arm och fördes i ambulans till sjukhuset. 20-åringen hade också smärtor, bland annat i höften, men ville inte alls följa med till sjukhuset. Han övertalades dock att åka med polisbilen dit, men lämnade sedan sjukhuset innan han hann träffa någon läkare.

Gävle sjukhus kunde i går inte lämna någon rapport om tillståndet för 17-åringen.

Eftersom det inte finns några brottsmisstankar kring fallet från balkongen, gör polisen ingen vidare utredning av händelsen.