Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Filip och Fredrik – surande skandalskapare

/

Annons

Programledarparet Filip och Fredrik bekräftar ännu en gång att de är tv:s egna skandalgossar. I måndags var de snorpackade på presskonferensen där de nominerade till tv-priset Kristallen presenterades (ja, de är nominerade). De passade dessutom på att tala om att det bara är fjams med ett tv-pris i Sverige eftersom det bara görs dålig tv här.
Liam Gallagher, skandalgosse i Oasis, förnekar sig inte heller. Han påstår att han lugnat ner sig avsevärt men inte så mycket att han börjat gilla Radiohead och Coldplay. ”Jag hatar dem inte men jag tycker deras fans är tråkiga och fula och de ser inte ut att ha speciellt kul”, säger Gallagher i tidningen London Paper enligt Aftonbladet.
Och ständige skandalgossen Pete Doherty klämmer i med Liverpool-hymnen ”You’ll never walk alone” mitt framför näsan på Evertonfans som svarar med att kasta drinkar på honom.
Hemma på Österlen surar skandalfarbrorn Ulf Lundell över att man granngårds har skapat en skulpturpark och satt upp ett konstverk i form av ett betongtorn och hotar med att lämna byn på grund av denna integritetskränkning, som han menar är att jämställa med hemfridsbrott.
Alltså. Inget är nytt under solen. Bara lite hopat just den här veckan.
Samma grabbiga typer fortsätter sura och ställa till med större eller mindre skandaler.
Frågan är hur mycket vi orkar bry oss.
Filip och Fredriks tilltag upprörde inte så många, utan folk verkade mest ha sagt jaja. Och projektledaren på Kivik Art Center, som satt upp konsttornet på Österlen, verkar ta det hela med ro: ”Men det är klart, om man klättrar högst upp i tornet kan man skönja taket på Ulf Lundells hus”, säger hon till Aftonbladet.
Och vi andra gäspar medhåll. Jaja.

Annons