Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Klart med tredje Batman-film

/

Det blir en tredje Batman-film med Christian Bale i huvudrollen. Det avslöjar Gary Oldman, som spelar poliskommissarie Gordon i serien.

Annons

– Vi drar i gång nästa år. Men avslöja inte att det var jag som sade det, säger Oldman skämtsamt till TT Spektra.

Det är det första officiella beskedet om att Christopher Nolan definitivt kommer att göra en fortsättning på "Batman begins" och "The Dark Knight". Så sent som för några månader sade Bale i en TT Spektra-intervju att det ännu inte fanns ett godkänt manus och att inget produktionsbeslut kunde tas.

Skallig kyckling

Oldman, som befinner sig på det stora Comic:Con-konventet i San Diego, tycker själv att det är märkligt att han så ofta fått spela skurkar på bioduken.

– Jag, som när jag är naken ser ut som en skallig kyckling! Jag tackar Gud för Christopher Nolan, som tyckte att jag skulle passa i en roll som polis. Visst gör jag galningar på film, men kanske inte så ofta som ni tror. Men jag har inget emot det, om jag tycker att det är en roll jag kan göra någonting med.

Gary Oldman är bara en av alla Hollywoodstjärnor och kända regissörer som under fyra dagar besöker San Diego för att visa klipp ur nya filmer, möta fansen (cirka 125 000 fans besöker konventet i år) och ge intervjuer. Andra kända namn är Megan Fox, Robert Downey Jr, Cameron Diaz och Scarlett Johansson.

Skarsgård möter upp

Även rader av TV-stjärnor kommer hit, från serier som "24","Fringe", "Being human" och inte minst "True blood". Alexander Skarsgård och alla de andra huvudrollsinnehavarna i den hyllade skräckserien möter fansen dels genom att sitta och signera bilder, dels genom att delta i en frågepanel.

Comic:Con arrangerades första gången för 39 år sedan, men det är först under de senaste åren som Hollywood verkligen satsar hårt. Robert Downey Jr, som kommit för att tala om "Sherlock Holmes", säger till TT Spektra:

– Det var här på Comic:Con som framgången för den första "Iron Man" började. Vi visade klipp ur den här för två år sedan, och de togs så väl emot att allt surr kring dem skapade succén. Hade det inte varit för den visningen hade jag inte suttit här i dag.

Gunnar Rehlin/TT Spektra

 

 

 

Mer läsning

Annons