Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fira nyår glittrande

Efter julen kommer fastan men det var inte sant för däremellan kommer nyår.
Nyårsafton, årets sista fest. Årets sista chans till att klä upp sig, årets sista chans till skyhöga klackar och stiliga tredelade kostymer.
Därför har På gång gjort en glittrig klädkombination av nyårskläder, som man kan låta sig inspireras av om fantasin tagit julledig.

Nyårsafton i ett litet nötskal, klädnötskal alltså, är glitter. Glitter tillsammans med svart, silver och blått. Är det någon kväll på årets som man kan släppa alla hämningar när det kommer till just glitter så är det nyårsafton. I kläderna, i sminket och i accessoarerna. Glitter funkar överallt på nyårsafton och gärna alla tre på samma gång.

Med turkosa glitterögonlock och tre meter långa ben tar Lisa med sig vännen Royne i hans tredelade kostym och går ut på fest.

Och dagen efter vilar de sina trötta dansfötter i mjuka tofflor och varma kläder. Med en kopp te i soffan framför Ivanhoe.