Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där Catrine Holgersson...

/

...vd för Gavlefastigheter som tagit med sig familjen till Thailand för att fira sin 40-årsdag.

Annons

– Det är roligt att få ha födelsedag i värmen för en gångs skull! Dessutom passade tidpunkten så bra eftersom det är sportlov nu.

– Nej, vi har blivit riktiga fans, det är fjärde resan hit. Den här gången bor vi på en ö, Koh Chang, som till 80 procent är ett naturreservat. Dessutom har vi åkt tillsammans med goda vänner som vi faktiskt lärde känna här under en tidigare Thailandsresa.

– Vi trivs så bra i Thailand, det är en otroligt lugn och generös stämning här. Kanske har det med buddismen att göra? Jag är i alla fall aldrig så utvilad som när jag kommer hem från en Thailandsresa.

– Spännande och roliga. Vi slog ju ihop flera olika verksamheter till Gavlefastigheter och det har gått över förväntan både när det gäller vårt resultat och hur medarbetarna trivs. Vår flytt till Teknikparken blev också ett riktigt lyft, äntligen finns vi alla på en och samma plats.

– Jag har en stark drivkraft och jag är glad och positiv och jag vill att det ska vara en generös och tillåtande stämning på arbetsplatsen.

– Ingen aning! När jag växte upp ville jag bli journalist, i dag är jag kommunal tjänsteman! Så vem vet vad som har hänt om tio år.

– Absolut ingen åldersnoja. Livet blir bara bättre och bättre och jag njuter av att vi bor i Gävle. Det är enkelt att leva och arbeta i Gävle. Min man Stefan som är stockholmare har till och med bytt fotbollslag – från AIK till GIF!

– Vi åker nog till stranden i kväll, tittar på solnedgången och äter något gott på en restaurang.

Mer läsning

Annons