Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Football manager 2009

Football manager 2009
(Sports Interactive Games)
Format: PC
Ålder: 3+

I veckan släpptes det efterlängtade ”Football Manager 2009” och jag kan inte påstå att väntan varit förgäves. Skaparna har lyckats föra utvecklingen ytterligare ett steg framåt och det här spelet känns ännu mer realistiskt än sina föregångare. Bland annat kan du låta dina spelare specialträna avslut och fasta situationer, du får fler tips från din assisterande tränare, media har en större roll än tidigare och dina utländska nyförvärv behöver mer tid att komma in i laget på grund av språkförbristningar.

Den största nyheten är dock att man nu kan se matcherna i 3D-format och därmed blir det enklare att se ditt lags styrkor respektive svagheter.

Kvalitets- och klassmässigt är ”FM09” det bästa managerspelet du kan hitta. Nu är det bara att hoppas att det kommer något liknande även när det gäller ishockey.