Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

För första gången utser vi Årets Sandvikenbo – nominera en person du beundrar här

 
Årets Sandvikenbo
Visa alla artiklar

För första gången någonsin ska Årets Sandvikenbo utses. Arbetarbladet har länge utsett Årets Gävlebo, men nu är det också Sandvikenbornas tur att hyllas. För att utse en person från Sandviken att hylla behöver vi din hjälp! Från och med lördagen den 12 oktober fram till den 2 november kan du nominera den kandidat du anser värdig – en hjälte eller eldsjäl som gör det där lilla extra.
När nomineringarna kommit in utser Arbetarbladets jurygrupp tre kandidater som vi presenterar en och en. Därefter får ni läsare rösta på just er favorit och precis som tidigare år tillkännager vi vinnaren på en prisceremoni i halvtidspausen på SAIK:s hemmamatch på Göransson Arena den 13 december.
Vinnaren vinner 5 000 kronor att skänka till valfritt välgörande ändamål, samt ett diplom och blommor.

Så tveka inte. Skicka in era nomineringar i formuläret nedan!

Vill du hellre skicka din nominering via mejl?

Skicka ett mejl till Gavlebo@arbetarbladet.se eller Sandvikenbo@arbetarbladet.se med följande information: Namn på den nominerade, motivering, ditt namn, ditt telefonnummer och din mejladress.

Nominera Årets Sandvikenbo i formuläret nedan:

Utse Årets Gävebo här.