Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Företagare prisades

I 10 år har lokala företagare hyllats på Eldklotet.
På lördagskvällen delades årets priser ut på galan på Gasklockan i Gävle.

Priset Årets företagare delas ut till "en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som fungerar som en förebild för andra företagare".

Med motiveringen "En företagare som för denna person en helt ny bransch, vågar satsa med ett framtidstänk och fokus på människan och det gröna", fick Anette Svedinger-Ericsson på Söders källa i Gävle ta emot utmärkelsen.

I Sandviken var det Lena Rolander & Gustav Björkman på Fastighetsbyrån som hyllades med motiveringen "Årets Företagare i Sandviken har under många år uppvisat ett stort lokalt engagemang och hög synlighet. Framgångsfaktorerna är målmedvetenhet, laganda och sist men inte minst deras vinnarskallar."

Årets företagare 2014 i Hofors är Jimmy Hallström på Jimmys Däck i Hofors AB med motiveringen "En positiv entreprenör med framåtanda som lägger ribban högt både vad gäller kundbemötande och fräscha lokaler".

Priset för Ockelbo kammade Ram Sen Thakuri, Böle Grönsaker hem. Vinnaren är ett föredöme och visar att det går alldeles utmärkt att bedriva denna typ av verksamheten i Ockelbo. Förutom att det görs en mycket värdefull insats för orten, görs det dessutom en insats för allas vår miljö och det öppna landskapet", konstaterade juryn.

Galakvällen bjöd på underhållning av sångerskan Fanny Wallmo och Gävle big band.

Eldklotet är Gävleborg läns regionala deltävling till Årets Företagare i Sverige.