Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förgiftadi 20 minuter

En dag i december stod jag och väntade utanför Sätra Hälsocentral. När jag kom dit stod en av lastbilarna från Gästrike återvinning där i full gång och brummade.

Strax efter att jag hade kommit dit kom ytterligare en lastbil från Gästrike återvinning dit. Även den chauffören hoppade ur och lämnade bilen igång. Efter 20 minuter kom förarna tillbaka, hoppade in i bilarna och åkte därifrån.

Under den här tiden varken lastade de i eller ur nåt. Varför hoppar man ur bilen och låter den stå igång och släppa ut avgaser i 20 minuter? Den första bilen stod där redan då jag kom så vem vet hur länge den hade stått och släppt ut farliga avgaser i luften!? Helt galet enligt min mening!

Jag kan förstå att man låter bilen vara igång om man bara ska hoppa ur för att tömma sopkärl men att lämna bilen och ha den påslagen i 20 minuter, det tycker jag är idiotiskt!

Tänk på miljön Gästrikeåtervinning!

Tycker om frisk luft

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel