Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förlorar jag mitt medborgarskap nu?

Jaha, då var det dags igen, svensk ekonomi går dåligt och man vill skärpa reglerna för personer som vill bli svenska medborgare.

Moderaternas retoriker Per Schlingman vill att man skriver ett så kallat invandrarkontrakt om att man ska följa svenska lagar och svenska värderingar. För att få uppehållstillstånd eller för att bli en svensk medborgare. Jag har inte samma värderingar som den värdekonservativa spökhögern, innebär det att jag kan förlora mitt medborgarskap?

Sverigedemokraterna knackar på dörren och vill in i riksdagen och då måste alliansen anamma deras retorik, verkar det som.

Moderaterna har ju fimpat några av sina topppolitiker för att de har haft svart städhjälp och struntat att betala tv-licensen. De följde inte svenska lagar.

Men hoppsan det har de redan glömt!

Vi har svenska lagar som är utformade utav svensk riksdag och de ska följas oavsett om man vill bli svensk medborgare eller heter Per Schlingman.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel