Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förstår ni konsekvenserna av det ni gör?

I onsdags kom två djurskyddsinspektörer hem till vår gård. De skulle göra en oanmäld inspektion efter en anmälning mot mig som djurhållare.

Anmälningen gällde ”mina fyra hästar som aldrig får vatten eller mat”, ”mina tre hundar ligger i sin egen avföring” och att det skulle råda ”sanitära missförhållanden i huset”. Jag blev naturligtvis chockad av att höra dessa anklagelser. Den/de som anmält mig ville vara anonyma. Det skulle jag också velat vara om jag spridde en massa lögner och skitsnack omkring mig! Resultatet av inspektionen finns att ta del av hos kommunens djurskyddsinspektörer. Ni andra som inte vågar komma till mig och fråga, så kan jag tala om att anmälningen var obefogad, och att inspektörerna inte hittade något att anmärka på. Jag tycker att djurskyddsinspektörerna gör ett bra jobb.

Däremot kan jag inte förstå vem/vilka som vill mig så illa. Kan ni inte förstå konsekvenserna av att göra så här? Till er som känner er träffade kan jag berätta att jag känner mig otroligt kränkt. Jag är misstänksam mot alla jag känner. Jag sover jättedåligt. Och jag mår jättedåligt psykiskt. Grattis!

Så fort jag får rapporten hemskickad sätter jag upp den på anslagstavlan vid busshållsplatsen i Wij, så att alla som vill kan läsa den!

Djurhållare

Eva Embretsén-Larsson

Wij, Torsåker

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare