Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

0–0 en framgång för SIF

Sandvikens IF gjorde en riktigt fin insats mot Dalkurd från Borlänge.
Matchen slutade 0–0 efter att Dalkurd dominerat spelet i första halvlek utan att skapa speciellt vassa målchanser.

Annons

SIF började dock matchen bra, men efter tio minuter så sattes man under kraftig press i 20-25 minuter. Dalkurd ägde mittfältet, var rappa och kvicka, men skapade inte så mycket av spelövertaget.I den andra halvleken så drogr SIF ner en man till på mitten och då jämnade man ut spelet.

– Jag är mest nöjd med att vi kan ändra en matchbild. I den andra halvleken är vi minst lika bra som Dalkurd, säger SIF-tränaren Tony Andersson.

– Vi spelar med två forwards i andra och Filip Johannesson och Andreas Sipori ligger på kontring. De är riktigt på hugget idag.

– Vi har mer riktiga chanser än Dalkurd. Andreas Sipori får två fina lägen som han missar. Vid ena läget så spelar Filip in bollen från kanten vid första stolpen. Sipori stöter den bredvid målet i hög fart.

Rikard Andersson född -93 fick hoppa in i målet, då Tim Markström lämnat återbud.

– Han gör en väldigt stabil insats i målet idag och plockar ner många inlägg som ser enkelt ut, men det är det inte. Han gör även en Tv-räddning på en farlig målchans i slutet av matchen, avslutar Tony.

DALKURD–SIF 0–0

Bäst i SIF: Rickard Wiklöf mb, Oskar Vejlo mb, Rikard Andersson mv.

Så spelade SIF: Rikard Andersson-Emil Wigren ( Cristoffer Simensen 45), Rickard Wiklöf, Oskar Vejlo, Jimmy Hansson- Tobias Wanke, Andreas Gillström, Henrik Juhlin – Andreas Sipori, David Svanberg, Filip Johannesson.

ULF RABON

Mer läsning

Annons