Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GIF och Peking kollar på Kalle

Gefle fortsätter att titta på tänkbara värvningar inför nästa säsong och nästa spelare att anlända till träningen på Strömvallen för att visa upp sig är IK Sleipners 22-åring Kalle Svensson.

Annons

Svensson kommer närmast från division 1 södra och även superettaklubben Norrköping har visat intresse för vänsterbacken.

– Det stämmer, han kommer att träna med oss måndag och tisdag nästa vecka, det är ju sista träningsveckan innan vi tar ledigt, hälsar Pelle Olsson.

Svensson får då sällskap av en annan provtränande vänsterback. Skellefteåförsvararen Rasmus Lindkvist, som kanske är den hetaste av de två möjliga värvningarna, kommer också han att finnas med på GIF:s träningar nästa vecka. Men Gefle är inte enda laget som som är intresserat av backlöftet Lindkvist. Han ska även provträna med Djurgården, Trelleborg och det turkiska storlaget Trabzonspor.

21-årige mittfältaren Fredrik Holster från Väsby, som provtränade med GIF i veckan, kommer att åka vidare till GIF:s allsvenska kollega Örebro för provspel den 7 december.

Mer läsning

Annons