Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

GIF-spelare i nattligt drama

Daniel Theorin fick i går natt ett absurt besök i sitt hem – av en naken och drogpåverkad man.
– Obehagligt. Han väckte mig mitt i natten och bankade på min dörr i 20 minuter, säger GIF-mittbacken.

Annons

Det var runt fyratiden natten till i går som händelsen inträffade. Mannen hade tidigare sparkat sönder en entrédörr – och sedan gått och ringt på hos GIF-stjärnback.

– Efter att jag vaknat gick jag och öppnade dörren. Och där stod han helt naken med blodiga händer. Det var helt sjukt, säger Theorin, som bad den drogpåverkade mannen att lämna huset.

Sedan stängde Theorin dörren och larmade polisen.

– När jag skulle stänga dörren tog han tag i handtaget och försökte slita upp den igen. Tur att jag hann få igen dörren och låsa. Det var obehagligt. Sedan bankade han på min dörr i 20 minuter, berättar Theorin och fortsätter:

– Jag trodde att han skulle gå när jag bad honom att göra det. Jag frågade vad han ville, men det gick inte att prata med honom.

När polisen kom till platsen uppträdde mannen, som är 36 år gammal, förvirrat, aggressivt och svarade inte på tilltal. Han omhändertogs och är nu misstänkt för narkotikabrott och skadegörelse.

– Tragiskt. Det är klart att det var jobbigt att det hände när jag låg och sov, men jag tycker mest synd om honom. Hoppas att han repar sig, säger Theorin, som inte tror att händelsen påverkat honom inför dagens allsvenska match mot Helsingborg.

– Nä, det var ju tur att detta inte hände natten till söndag. Men jag sov lite på dagen för att ta igen sömnbristen. Så det är inga problem.

– Inte direkt. Jag vet inte om det var en slump att det var just min dörr han bankade på.

– Haha, ja eller Malmöfan? Nej då, men det är sånt här som kan hända. Nu tänker jag inte mer på det utan fokuserar på matchen istället.

Theorin kom till Gefle IF förra säsongen och har varit en av allsvenskans bästa backar hittills och haft stor del i lagets fina sjundeplacering.

Mer läsning

Annons