Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där Hasse Berggren...

Annons

...som numera kamperar ihop med Jonas Lantto på topp i Gefle IF.

 

Vad säger du om att GIF ännu inte vaskat fram någon ersättare till Johan Oremo?

 

– Vad ska jag säga om det? Jag har egentligen inga kommentarer om det. Det är klubbens val. Det är styrelsen och ledarna som bestämmer. Kanske tänker de att det finns tillräcklig täckning för Oremo. Men jag lägger mig inte i laguttagningar och så vidare. Jag fokuserar på att göra mitt jobb.

 

Hur tycker du att samarbetet med Jonas Lantto har fungerat så här långt?

 

 

– Det har fungerat okej. Mot Elfsborg gick det riktigt bra i den första halvleken. Det är den matchen man minns bäst, eftersom vi vann då. Mot Trelleborg skapade vi några chanser i den första halvleken, men sedan tog de över i den andra. Det finns definitivt mer att ta av.

 

Vilken är den främsta skillnaden mellan Lantto och Oremo som anfallskompis?

 

 

– Johan är en mer djupledslöpande forward, en striker. Lantto vill ha bollen på fötterna och utmanar mer. Han är kvickare i steget.

 

Hur går tankarna inför bortamatchen mot IFK Göteborg i morgon?

 

 

– Det kommer att bli jättetufft. Vinner man mot Elfsborg kan man vinna mot Blåvitt. Det är inga svårigheter. Vi måste nå upp till samma nivå som mot Elfsborg för att ha en chans. Jag hoppas att vi klarar av det.

 

Efter matchen mot Elfsborg lovade du att du skulle spräcka målnollan på Strömvallen mot Trelleborg, men det blev inte så. När spräcker du nollan?

 

 

– Hahaha... Jag får väl lova att jag spräcker den i nästa hemmamatch, mot Blåvitt. Om jag ska vara ärlig så bryr jag mig inte. Bara vi vinner så är jag nöjd.

Mer läsning

Annons