Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hasses sprutor hjälpte inte

Chansningen höll – men inte i 90 minuter.
Nu blir det en kamp mot klockan för att få Hasse Berggren spelklar till nästa match mot Kalmar.
Han spelade på sprutor mot Halmstad.

Annons

Hasse Berggren har haft en otursförföljd säsong. Har det inte varit problem med foten så har upprepade förkylningar satt stopp för spel. Tillbaka i startelvan igen har han visat hur värdefull han är för GIF, med mål både mot Brommapojkarna och mot Örebro.

Men nu är det ljumskarna som spökar. Berggren fick en bedövningsspruta före matchen, och en i pausen. Men det räckte inte.

– Sprutan jag fick före matchen tog bra och det kändes bra fram till en halvtimme ungefär. Sedan kunde jag inte springa. Vi satte en ny spruta i pausen, men den tog inte alls bra och jag kände direkt att det inte skulle funka så då var det bara att byta, säger Berggren.

Det var Hasse Berggren som plågade Halmstads backlinje mest så länge han var frisk. Han nickade bland annat fram Jakob Orlov till en av dennes lägen, och provocerade även fram Halmstads självmål med sin blotta närvaro.

Berggren lämnade planen efter en timme, och nu är det högst osäkert om han kan spela söndagens match mot Kalmar. Direkt efter matchen fick han en ny spruta, cortison den här gången.

– Jag måste vila i fem dagar. Sedan kan jag träna på lördag, och förhoppningsvis spela på söndag. Omar Jawo fick en sån spruta tidigare och det fungerade för honom, säger en mycket besviken Hasse Berggren.

Mer läsning

Annons