Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nålar ska hjälpa skadade Dioh bli fri från smärtan

Gefle IF är jumbo i allsvenskan – och en av lagets viktigaste spelare går skadad. Nu redogör anfallaren Dioh Williams för läget: "Jag har en inflammation i hälsenan och får akupunktur".

Annons

När GIF startade om efter EM-uppehållet (och minst sagt snöpligt förlorade mot Falkenberg med 2–1) var anfallaren Dioh Williams inte ens ombytt.

Han har fått en inflammation i hälsenan och får just nu behandling.

– Jag får akupunktur. Och det känns bättre och bättre. Förhoppningsvis kan jag prova att träna ganska snart, kanske redan under tisdagen, säger han.

Dioh Williams har ont i hälsenan,

Skadan uppkom under den landslagssamling han deltog i hemma i Liberia under två och en halv vecka.

– Vi spelade två matcher då. En mot Togo, med Adebayor i laget där det blev 2–2 och jag gjorde 90 minuter. Och sedan en träningsmatch mot ett hopplock från Elfenbenskusten. Jag fick känning under det lägret. Det kändes inte bra, säger Dioh.

Den senaste tiden har han inte tränat alls – och frågan är om han hinner ikapp för att konkurrera om en plats inför nästa match hemma mot Kalmar om en vecka.

– Vi får se. Jag försöker röra mig mycket på dagarna i alla fall, går runt på stan och känner mig för. Jag är i alla fall på väg tillbaka.

Mer läsning

Annons