Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ovisst med Theorin inför Kalmarmötet

Gefles nyförvärv från Malmö FF, Daniel Theorin, klev av söndagens träning med smärtor i ljumsken. Troligtvis får han vänta med att debutera för sin nya klubb. När Sporten nådde honom i går visste han inte exakt hur allvarlig skadan är.

Annons

– Jag vet faktiskt inte så mycket själv. Jag har tryckförband på ljumsken, förhoppningsvis är det ingenting allvarligt, däger Daniel Theorin.

Han har tidigare aldrig varit skadad i ljumsken, något som gör det svårare för honom själv att känna av hur läget är.

– Det känns i ljumsken, det gör det, men det är ändå två dagar kvar till matchen mot Kalmar. Jag ska på undersökas i morgon (i dag), efter den vet jag mer.

Det troliga är dock att Daniel Theorin inte spelar mot Kalmar. Gefle har träning i dag och eftersom Theorin inte tränar är han heller inte aktuell för spel på onsdag enligt Gefle-tränaren Pelle Olsson.

– Nej, det stämmer. Tränar man inte är det ju svårt att spela också.

Bortsett från skadan verkar Daniel Theorin trivas i sin nya klubb.

– Jag har blivit väl mottagen, så det känns riktigt bra. Det är jäkligt bra killar, säger Daniel Theorin.

Sedan ankomsten till Gefle har han hunnit med att spela en träningsmatch, mot Söderhamn i fredags, och hade givetvis siktet inställt på att spela i morgon mot Kalmar FF.

– Jag tror vi kommer att göra ett bra resultat, det har sett bra ut på träningarna. Kalmar är självklart ett jättebra lag, men vi kan straffa dem om vi har en bra dag.

Mer läsning

Annons