Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Prahl skällde ut fjärdedomaren

Stor ilska i GIF-lägret – men det var faktiskt ingenting mot Trelleborgstränarens utbrott.
Trots segern skällde Tom Prahl ut fjärdedomaren efter noter sedan hans assisterande tränare blivit uppvisad på läktaren.

Annons

Det var i samband med hemmalagets segermål som fjärdedomaren tyckte att vissa på Trelleborgs lagledarbänk tog sig för långt utanför sin lilla fyrkant utanför sidlinjen när de skulle fira.

Assisterande tränaren Alf Westerberg visades upp på läktaren och är därmed avstängd i nästa match. Något som Tom Prahl hade väldigt svårt att förstå. På presskonferensen var han arg men samlad.

– Det är lite olyckligt och lägger lite sordin på segerglädjen, sade han.

Kort därefter stormade han in i domarnas omklädningsrum. Sportens utsände fanns där för att intervjua huvuddomaren Johan Hamlin när Prahl skällde ut fjärdedomaren.

– Varför ska du komma dit och provocera oss? Vi måste få fira att vi har gjort ett mål och står någon meter in på planen. Ska ni låsa in oss i en bur nästa gång? rasade Prahl och spände ögonen i Patrik Magnetorp, som försvarade sig med att Westerberg faktiskt befunnit sig lite väl långt ute på planen.

Prahl uttryckte trots allt glädje också. Hans Trelleborg har precis som GIF gjort en överraskande bra vårsäsong och fick dessutom avsluta med seger.

– Vi gjorde en bra match och ville mer än Gefle. Vi visste att de skulle vara svåra att komma åt med deras låga försvarsspel, men vi klarade det bra eftersom de inte var tillräckligt aggressiva, summerar Prahl.

Mer läsning

Annons