Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Revahl och Grim osäkra på framtiden

Flera spelare i Gefle IF går just nu i väntans tider om det blir en förlängning av sitt kontrakt eller inte. Två av dessa är backarna Andreas Revahl och André Grim.
– Jag har inte fått nåt besked än, vi får vänta och se, säger Grim.

Annons

Andreas Revahl är en av Gefles mest rutinerade spelare och har funnits i klubben sedan 1996. Men om det blir en 13:e säsong vet han inte.

– Vi har pratat lite grann, men det är inget som har blivit sagt definitivt. I slutet av veckan vet jag exakt hur det blir, men det lutar åt att det inte blir nån fortsättning i Gefle, säger han.

Något som både Revahl och Grim är missnöjda med i årets allsvenska är speltiden. Revahl har fått spela tre matcher och Grim inte en enda.

– Flyttar jag är det på grund av att jag vill spela. Man vill ju spela och det är inte roligt att sitta på bänken, säger Revahl som gjort 179 matcher i a-laget.

– Speltiden har väl inte varit optimal om man säger så, tycker Grim som bara gjort fyra matcher sen han kom från IFK Timrå inför säsongen 2007.

Inte heller Grim har hört något om en eventuell förlängning.

– Jag vet inte hur det blir. Jag hoppas på att jag får ett nytt kontrakt, men det enda jag har haft är ett litet infosnack. Det är lite både och om jag vill spela kvar. Jag trivs väldigt bra och gillar laget, men samtidigt vill man ju spela mer än vad jag har gjort. Jag har inte fått någon bestämd tid när vi ska prata om mitt kontrakt, men jag hoppas det blir så snart som möjligt.

– Vi tränar sista gången på torsdag innan uppehållet så det blir väl någon gång runt där, säger Grim vars kontrakt går ut i år.

Det gör också Revahls.

– I slutet av veckan ska vi sätta oss och prata. Just nu vet jag inte hur det blir.

Om Grim inte skulle få något nytt kontrakt så kan det mycket väl bli en flytt norrut igen. I går fick han ett oväntat kontraktsförslag.

– Ja, min moderklubb ringde och ville att jag skulle spela med dem. Men jag sa åt dem att det är absolut i värsta fall jag flyttar dit, säger André vars moderklubb IFK Sundsvall nästa säsong spelar i trean.

– Men en flytt hemåt igen är mycket trolig om det inte blir nån fortsättning.

Hur det blir är alltså ännu oklart, men i slutet av veckan vet vi om Andreas Revahls GIF-sejour slutar med tolv säsonger och om Grims slutar med endast fyra matcher.

Mer läsning

Annons