Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så gick snacket

Annons

– Klart vi är besvikna över resultatet. Men jag fick ändå säga till killarna att vara lagom besvikna för jag tycker vi annars gör en strålande match. Vi har ett varierat anfallsspel och skapar tillräckligt mycket chanser för att vinna matchen. Så jag väljer att hylla laget.

(Gefles tränare Roger Sandberg)

– Vi hade 18 hörnor och jag är ändå nöjd med hur mycket vi skapar på dom fasta situationerna. Det är jättesmå marginaler så skiljer som när Jens Portin inte riktigt får träff vi två tillfällen. Alla de här inledande matcherna har vi varit farligare än tidigare just där.

(Sandberg igen)

– Det här var våran första poäng och då får man vara glad, ödmjuk och tacksam. Gefle var precis så bra, disciplinerat och farligt som jag hade väntat mig.

(Halmstads tränare Janne Jönsson)

– Vi började bra men hamnade sedan under tryck. Första kvarten av andra halvlek var riktigt besvärlig. Men sedan redde vi ut det och kunde ändå skapa några chanser. Vi hade nog matchens bästa läge när GIF-målvakten gjorde en väldigt fin räddning.

(Jönsson tänker på när Emil Hedvall hann ner och klistrade det mycket farliga avslutet från inhoppande Maholi i matchens sista minut)

Mer läsning

Annons