Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skadeproblem för Gefle

I dag opereras Markus Hansson medan Anders Wikström inte riktigt har fått ordning på sina magproblem än.
Inför EM-uppehållet är det Gefle IF:s två skadeproblem.

Annons

– Klart det känns tungt att få ett helt år förstört av skador. Men det ska bli skönt att få göra en operation som förhoppningsvis gör att jag slipper samma skada i fortsättningen, säger Markus.
Han har hoppat omkring på kryckor efter frakturen i foten förra veckan. Det är andra gången den här säsongen han fastnade i konstgräset på Strömvallen, bröt ett litet ben i leden upp mot lilltån och fick exakt samma skada.
Senast blev det två månaders frånvaro och skadan fick läka av sig själv. I dag blir det operation vilket ger en något längre läkprocess men ska säkerställa att samma skada inte går upp igen.
– Jag är fortfarande ung och kommer tillbaka, säger 18-åringen.

 

Anders Wikström missade de två sista allsvenska matcherna innan EM-uppehållet och har fortfarande problem med magen.
– Det är fortfarande inte helt okej men jag har bättre och sämre dagar. Det saknas en hel del men nu har jag varit iväg och gjort några undersökningar. Vi får väl se hur det blir, säger Anders som i alla fall kan vara med på träningarna.
GIF tränar vidare maj ut innan det blir två veckors semester. Laget samlas igen i mitten av juni och det ska spelas träningsmatcher mot AIK och Söderhamn innan allsvenskan drar igång med hemmamatch mot Kalmar i början av juli.

Mer läsning

Annons