Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV: Sandberg och Rauschenberg om mållösa matchen mot ÖFK: "Vi var inte där"

/
  • Roger Sandberg hade en del att snacka med sitt lag om i halvtid. Han var kanske inte helt nöjd med insatsen även om försvarsarbetet fungerade.

Det första allsvenska mötet mellan Gefle och ÖFK gav en pinne var. Det var ingen direkt nöjd med. Hör vad Martin Rauschenberg och Roger Sandberg hade att säga efter mållösa matchen.

Annons

– Vi var inte där, försvarsspelet var ok, offensiven inte så bra, säger Martin Rauschenberg om lagets insats i första halvlek när initiativet helt låg till gästernas fördel.

Gefle hade svårt att få tag i bollen och hade dessutom ingenting framåt innan det kom två försök på mål genom Johan Bertilsson i slutet av andra halvlek. Då hade Gefle vaknat till och det fanns en faktor i spelet som höll ÖFK borta från att vinna matchen.

– Vi har en känsla av att vi vet att det ska mycket till att de ska göra mål, så det är bra för självförtroendet, säger Martin Rauschenberg.

Tränaren Roger Sandberg var också han nöjd med försvarsspelet, både i och utanför boxen. ÖFK hade stora problem att hitta nätet, till stor del tack vare Gefles försvar.

– Vi släpper inte till speciellt många målchanser men motståndarna är skickliga på att hålla bollen, säger Roger Sandberg.

Sandberg berättar också att Anders Bååth har en bristning i framsida lår och möjligen saknas även i nästa match, då mot Häcken.

LÄS MER:

Stökigt i GIF-klacken under Östersundsmatchen – polis fick ingripa

Gefle IF–Östersund 0–0, Stisse Åberg: Nollan Andersson – där har ni enda höjdpunkten

Säsongens första 0–0-match här är GIF-spelarnas betyg

Se reprisen av uppsnacket inför Gefle – ÖFK här!

Mer läsning