Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tysk klubb har spanat på Jawo och Bapupa

Amadou Jawo och Yannick Bapupa uppvaktas av Borussia Mönchengladbach. Två representanter från den tyska Bundesligaklubben ska ha varit på plats på Strömvallen i onsdags, när Gefle IF spelade 0–0 mot Gais. – Jag tar det med en nypa salt, säger Jawo till Sporten.

Annons

Trots Gefle IF:s utsatta läge i den allsvenska tabellen, finns det spelare som har gjort gott intryck på andra europeiska klubbar.

Nu placeras Amadou Jawo och Yannick Bapupa i rykteskarusellen.

Enligt SPORT-Expressen har Borussia Mönchengladbach studerat GIF:s båda anfallsvapen i fyra matcher under hösten. I onsdags ska två representanter från Bundesligaklubben ha tagit plats på Strömvallens läktare.

– Det vet jag ingenting om. Man vet aldrig i dessa världar. De måste ha varit väldigt diskreta när de varit här i så fall, säger GIF:s ordförande Leif Lindstrand.

Sporten pratade med Amadou Jawo i går eftermiddag och han lät inte särskilt förvånad när saken kom på tal.

– Jag har fått det sagt till mig, att de har varit här och kollat. Men jag tar det med en nypa salt. Det var ingenting som jag sprang och tänkte på under matchen. Det är mycket rykten, säger Jawo som är årets stjärnskott i GIF.

Hur känns det att vara uppvaktad av Borussia Mönchengladbach?

 

– Det är klart att det känns väldigt roligt och smickrande. Det är en bra klubb som spelar i en stor liga. Men jag har inte som mål att komma dit just nu.

Jawo har två år kvar på sitt kontrakt med GIF.

– Som läget är nu är jag inställd på att spela i Gefle nästa säsong. Jag har inte funderat på något annat, säger Jawo innan han avslutar:

– Samtidigt stänger jag inga dörrar för något annat. Allt beror på vad man får för erbjudande.

Mer läsning

Annons