Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blött bakslag för SIF

Sandvikens IF hade en blöt och trist eftermiddag i Sollentuna i går. Det blev förlust med 1–2 (1–0) och därmed gick Sollentuna förbi laget i tabellen. – Vi ska kunna prestera betydligt bättre, säger SIF-tränaren John Wall.

Annons

Med fyra omgångar kvar av division 2 norra Svealand befinner sig Sandvikens IF i ingenmansland. Tabelltoppen är avlägsen och bottenträsket är inte hotande nära.

I går skulle SIF försöka öka avståndet till Sollentuna United i tabellen.

Det gick inget vidare.

Sollentuna vände och vann med 2–1 och passerade SIF i ingenmanslandet.

– Som helhet presterade vi ingen bra match. Vi skapade ytterst få målchanser. Sollentuna är inget lag som imponerar på mig, men för dagen hittade de rätt. De vann fullt rättvist, säger SIF:s tränare John Wall.

Vädrets makter ville inte fotbollen väl i går, och det var inga lätta förhållanden på Sollentunavallen.

– Det var otroligt blött. Vi hanterade det jättebra i den första halvleken, men i den andra fick vi problem i vätan. Sollentuna vann mycket på sitt djupledsspel, säger Wall.

Khochin Alis straffmål i den 22:a minuten var ett av få glädjeämnen i SIF. John Wall vill se en rejäl uppryckning till nästa match, borta mot Hudiksvall.

– Det var positivt att vi hittade rätt avstånd mellan lagdelarna större delen av matchen. Men vi måste kunna spela bättre än så här, oavsett vad det är för väder. Man måste kunna anpassa sig, säger Wall.

Mer läsning

Annons