Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra höststart för Skutskär

Annons

FOTBOLL. Matchen mot SIF 2 ångade Skutskär på och vann första halvlek med 6–2 i en av säsongens i många stycken mest intensiva och stundtals mest välspelade matcher.

– Vi gör en riktigt bra match förutom de sista 20 minuterna i första halvlek men sen är det klockrent, analyserade den för kvällen inhoppade f.d tränaren Mats Holmgren som vikarierade för Jörgen Öbrink, på kurs för kvällen.

Analysen stämde riktigt bra för efter hemmalagets ledningsmål av Jonas Magnusson på nick efter hörna kom SIF tillbaka med en riktigt vacker kvittering av lagets bäste spelare Andreas Svensson efter ett riktigt snabbt och effektivt kortpassningsspel och hemmalaget fick slå ifrån sig ordentligt under resten av halvleken.

I andra halvleken visade lagetmaskinen Skutskär att den här matchen skulle vinnas och Robert Larsson visade vägen då hans kanon mullrade först till från högersidan och sedan med mindre muller på en välplacerad straff efter att Muhr blivit nerdragen.

När sedan Christoffer Hemlin knorrade in en hörna direkt i mål var det hela över och en mer lättsam ton infann sig i matchen.

Då klev ”Chrille” Muhr in i handlingen och visade att han är den målgörare av stor rang som han alltid varit och det genom två snabba mål inom tio minuter.

Annons