Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs jagar nya poäng för överlevnad

Den envisa jakten på nytt kontrakt i division 2 går vidare för Brynäs IF. I eftermiddag vill laget ta poäng mot ytterligare ett topplag. – Vi är förberedda, säger tränaren Dennis Berglund inför mötet med Sollentuna United.

Annons

Brynäs tog en viktig pinne hemma mot serieledaren Syrianska förra helgen. Men laget ligger fortfarande under nedflyttningsstrecket och är i stort behov av poäng.

– Det känns inte värre nu än för en månad sen. Vi är där vi är och ska göra det bästa av situationen, konstaterar Brynäs tränare Dennis Berglund.

I eftermiddag gästar Sollentuna United Måsbergets IP. Nykomlingen har imponerat den här säsongen och ligger på fjärde plats i division 2 norra Svealand. I våras vann Sollentuna med 3–1 hemma mot Brynäs.

– Sollentuna är det enda lag som har spelat ut oss ordentligt. 3–0 efter en timme i den matchen och 1–0 i halvtid var smickrande siffror. Sollentuna är ett lurigt lag. Det gäller att få stopp på deras uppspel tidigt i banan, säger Dennis Berglund.

– Vi är inställda på en svår match, men vi har alla möjligheter att vinna. Vi släpper in få mål, men vi måste göra fler själva.

Brynäs har två poäng upp till Råsunda på kvalplatsen med fyra omgångar kvar att spela.

Brynäs lag:

Martin Sundström – Boris Jordan, Martin Lundberg, Henrik Nilsson, Andreas Hillgren – Zohair Tehini, Pelle Carlsson, Eldar Abdulic, Fredrik Luthbom – Nermin Celjo, Wallace Da Silva.

Avbytare:

David Lagerström (mv), Evren Yilmaz, Kristofer Fransmo, Anders Stenberg, Brazer Bozlak.
Annons