Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brynäs och SIF laddade för seger

Brynäs förlorade knappt mot toppmotstånd förra helgen. I dag är det nästa aspirant till seriesegern som står för motståndet när Syrianska kommer till Måsberget. Samtidigt ska Sandvikens IF fårsöka mobilisera tillräckligt med krafter för att besegra Sollentuna borta.

Annons

– Det har varit en konstig säsong där vi kämpat i uppförsbacke precis hela tiden. Chansen finns givetvis kvar att fixa kontraktet och vi ska ladda ordentligt för att vinna mot Syrianska, säger Brynäs tränare Dennis Berglund.

Men Syrianska kommer också med en hög motivationsfaktor då man jagar ledande Skiljebo.

– Vi vet att det blir tufft. Enligt mitt tycke har dom seriens vassaste anfallspar och det gäller att hindra den duon från att få några bollar att jobba med, säger Berglund.

Han får tillbaka Ola Jonsson i mittförsvaret som var avstängd förra matchen men tappar Omar Guidji som går in i ramadan nu och blir borta resten av säsongen.

– Det har vi vetat om hela tiden men det är inte desto mindre ett stort avbräck då han varit riktigt bra.

Sandvikens IF möter ett Sollentuna i en match mellan två lag i en liknande situation med matcher som inte gäller så mycket.

– Men vi ska vara så motiverade och laddade att det räcker till seger. Det är viktigt inte minst med tanke på nästa säsong, säger tränaren John Wall.

Han gör några små ändringar i laget där det bland annat blir ett helt nytt anfallspar då Kochin Ali och Shiri Dadgar startar på topp. Målvakten Goran Jovanovic, Alexander Svanberg och Hampus Grip är samtliga borta på grund av skador.

Annons