Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dåligt spel när SIF kryssade

Sandvikens IF knep en poäng via 0–0 borta mot Vallentuna i en medioker match. Därmed har SIF en teoretisk chans att nå tredjeplatsen i division 2. – Men det här var en mindre bra prestation, säger SIF-tränaren John Wall.

Annons

En omgång återstår av division 2 norra Svealand och Sandvikens IF ligger femma och en poäng bakom både gårdagens motståndare Vallentuna och Sollentuna i tabellen. Därför har SIF fortfarande möjlighet att infria målsättningen att bli trea i serien. Det målet sattes upp när det under sensommaren stod klart att det inte blir någon uppflyttning till division 1 den här säsongen heller.

Och poängen, via 0–0, var väl det enda som SIF kunde glädja sig åt i går. För i sanningens namn var det ingen vidare kvalité på tillställningen.

– Nej, dom har väl en två tre målchanser som är skarpare än våra, men vi hade en riktigt het chans, berättar tränaren John Wall.

Med cirka kvarten kvar att spela når ett riktigt fint inspel fram till Marcus Olofsson, men avslutet var inget vidare och Vallentunas målvakt kunde rädda.

– Ja, det var väl som man säger ett tamt avslut, menade John Wall.

SIF tvingades till ett tidigt byte när forwarden Alexander Svanberg fick gå ut med en skada och när han ersattes av Shri Dadgar blev det lite disharmoni i laget.

– Ingen skugga över Shiris inhopp men det innebar en del förändringar för oss, sa Wall som redan innan matchen hade en del skador i truppen att brottas med.

Nu väntar Skiljebo hemma på Jernvallen på söndag i den sista omgången för SIF.

Vallentuna–SIF 0–0

Varningar, SIF:

Tobias Wanke (35), Johan Bergström (41).

Hörnor:

5–3.

Domare:

Jakop Bilgic, Järfälla.

Publik:

79.

Så spelade SIF:

Goran Jovanovic – Jonas Österberg, Khochin Ali, Olof Mård, Johan Bergström (George Waweru, 57) – Salar Ali, Daouda Sall, Tobias Wanke, Marcus Olofsson – Alexander Svanberg (Shiri Dadgar, 15), Christopher Lundin.

SIF:s tre stjärnor

3: Olof Mård, mb

2: Khochin Ali, mb

1: Salar Ali, mf

Mer läsning

Annons