Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

De snygga målen det snackades om

/
  • Storviks IF:s, Linus Wallinder till höger klappas om av lagkamraterna efter sitt grandiosa bicykletamål mot Järbo.

Sportens Ulf Rabon listar här de hetaste från fredagens spel i Bilma Cup.

Annons

Mål 1.

Med endast 30 sekunder kvar så avgjorde en halvliggande, Gabriella Hedlund med ett skott rakt upp i krysset mot ett tappert kämpande Hedesunda, 2-1 till Hofors som sedan stötte på Huges andralag och tog ledningen med 3-0 under stort jubel. Men matchen svängde och innan det var klart så hade Huge vänt till seger med 4-3.

Mål 2.

Balja nummer två gjorde Hofors snitsare Samir Skrielj. Retfullt enkelt så chippade han bollen över Ockelbos målman rakt upp i krysset. Hofors vann med 2-0 och gick vidare med ett nödrop efter samma poäng och oavgjord målskillnad precis som Storvik, men med fler gjorda mål.

Mål 3.

Kvällens vackraste mål och kanske det snyggaste någonsin gjorde Storviks, Linus Wallinder. Mot favoriterna Järbo till på köpet. Efter ett långt utkast från målvakten så skickade Linus upp en klockren bicykleta rakt upp i nättaket mot favoriterna Järbo.

Storvik höll stången länge mot Järbo men till slut så släppte det för favoriten och tre bollar sattes dit inom loppet av tre minuter. Storvik föll med 3-1 efter två missade handikappstraffar.

5–1:orna.

Valbos damer inledde med två 5-1 segrar mot Hofors och Norrham.

Saknaden.

I den 36:e upplagan av Bilma Cup, så deltar inget av byalagen i kommunen. Varken Åmot, Lingbo eller Jädraås är med och det är första gången det sker. Det kommer att märkas på läktaren och nere i katakomberna under Kuxahallen. Lite av svadan, hettan och energin går förlorad. Nu får Järbos stora supporterskara hålla ställningarna mot Ockelbo.

CITATET

"Det spelar ju ingen roll nu. Vi fick ju stryk ändå"

Storviks Linus Wallinder gjorde snyggaste målet – men deppade ändå över förlusten mot Järbo.

KLICKA – här är FREDAGENS resultat

KLICKA – här är LÖRDAGENS resultat

Mer läsning

Annons