Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fyra snabba mål – sedan var det slut för Huge

/
  • Hanna Lindqvist och Huge förlorade hemma mot GUSK med 4–1 efter en tung första halvlek där man hamnade i underläge med 4–0.

IK Huge fick ett tufft slut på den första halvleken när man tog emot tabelltrean Gamla Upsala på Kastvallen under lördagseftermiddagen.
Det blev till slut förlust med 4–1.

Annons

Gästerna svarade för en stark inledning, där målen började trilla in efter cirka 20 minuter. Från matchminut 23 till 41 prickade man in hela fyra mål på hemmaspelande Huge, som fick jobba hårt för att hålla ihop försvarsspelet i matchens första halva.

– Vi gör en svag första halvlek och har en tung period där efter 20 minuter, säger tränare Johan Liljemark. Då gör vi inte vår bästa prestation.

I den andra halvan fick man dock lite att jubla över, då Jessica Backman reducerade till 1-4 fem minuter in på halvleken.

– I halvtid säger vi att vi ska kämpa och försöka få in ett snabbt mål, precis som vi också får, fortsätter Liljemark.

Men trots flertalet lägen, där bollen två gånger om räddades precis på mållinjen, fick hemmalaget Huge inte in några fler bollar i målet och Gamla Upsala fick med sig de tre poängen från mötet.

– Vi är nöjda med den andra halvleken, avslutar Johan Liljemark. Där spelar vi bra och har flera lägen, så det tar vi med oss till nästa match.

Mer läsning

Annons