Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Huge nollade Tierp

/

Tierp var ju klara favoriter i gränsderbyt med Huge.
Men Tierp överraskade negativt och ett storstilat kämpande Huge svarade för en härlig insats och plockade lite oväntat ena poängen på Vegavallen.

Annons

Nu låg också ett fantasilöst anfallsspel av Tierp och ett oerhört kämpande och effektivt försvarsspel av IK Huge bakom 0–0 resultatet.

Visst hade favoriterna Tierp det mesta bollinnehavet, men i stället för att ta sig fram på kanterna och därifrån slå inlägg, så envisades hemmalaget att försöka ta sig fram i mitten.

Men här fick gästernas mittbackar en ganska enkel uppgift att stoppa hemmatjejernas framstötar.

– Vi gjorde en bra kämpainsats och är naturligtvis mycket nöjd med poängen. Vi mötte ju serieledarna och ett av favoritlagen i serien, sa en mycket nöjd Johan Liljemark chefstränare för gävlelaget.

Att det var ett av favoritlagen i serien och därtill serieledare märktes inte mycket. Massor av felpass låg bakom den här oväntade poängförlusten.

Det är dock bara att gratulera Huge, som gjorde en stor kämpamatch och plockade med sig ena poängen från matchen på Vegavallen i Tierp.

– Ja, Huge gjorde en bra match, men vi hittade heller inte nyckel till att dyrka upp deras försvar, sa en besviken Danne Sundström chefstränare för Tierp.

Mer läsning

Annons