Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Oavgjort för Huge i höstpremiären

/

Den som nådde högst i mötet mellan Huge och Korsnäs var definitivt Johanna Pettersson som nickade in Huges mål i matchen som slutade 1–1.
– Det var en viktig match, vi vill ha tre poäng men får nöja oss med en, säger Pettersson.

Annons

Senast Huge och Korsnäs möttes var det Huge som var bortalag och även den matchen slutade 1–1 så det är ingen tvekan om att lagen är ganska jämna i spelet. I dag startade matchen i uppförsbacke i höstpremiären för hugedamerna. Första 20 minuterna hade dom stor respekt för bollen och motståndet och till slut trillade det in ett mål för Korsnäs som tog ledningen. Men efter 40 minuter fick Huge en hörna som Johanna Pettersson nickade in och med det gick man in i halvlek. I andra halvlek hade Huges tjejer vaknat till liv. Även om spelet blev bättre så var det på de fasta situationerna som Huge var vassast. Johanna Pettersson höll nämligen på att nicka in ännu en hörna efter det.

– Det var surt att den inte gick i. Jag försöker vara lagets nickspecialist, jag har gjort några mål på hörnor på senaste tiden så det har blivit lite av min grej, säger hon.

Felicia Sandin har återkommit till Huge efter spel i Tierp och i dag gjorde hon sin första match då hon kom in sista halvtimmen och gjorde ett bra jobb.

– Det känns jättebra att få hoppa in första matchen, säger hon och fortsätter:

– Jag är inte riktigt nöjd med resultat men som matchen utvecklar sig får vi vara nöjd.

Huges Jessica Backman blev under uppehållet rankad av sporten som Gästriklands bästa damspelare, hon ler lite blygt och säger:

– Det är jätteroligt! Jag tar åt mig allt, så kul!

Dagens resultat är hon inte lika glad över:…

– Första halvlek är inte den bästa vi har gjort så den hänger kvar lite. Men vi vet vad vi kan och kan göra det bättre så det tar vi med oss.

Mer läsning

Annons