Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snopen förlust för Tierps damer

Tierp föll med 0-2 mot tabelltrean Gustafs GoIF efter att gästerna nätat en gång i varje halvlek.

Annons

Efter ett likaresultat borta mot Djursholm i den senaste omgången tog Tierp under lördagen emot tredjeplacerade Gustafs GoIF från Dalarna, och trots att man gjorde en bra insats överlag så ville inte poängen stanna hos hemmalaget ändå. Även fast Tierp spelade bra i inledningen så gjorde gästerna mål i den 26:e matchminuten och det resultatet stod sig sedan till halvtidsvilan.

– Vi hinner inte riktigt med i omställningen och så kan de bara gå in och skjuta, säger Tierps tränare Daniel Sundström. Innan det hade vi nog gjort de bästa 25 minuterna för säsongen, så det kändes snopet.

Tierp fortsatte dock att jobba på i fortsättningen av matchen, men fick aldrig till några riktigt vassa lägen mot gästernas målvakt. När sedan Gustafs GoIF kunde utöka till 0-2 med 35 minuter kvar av matchen var det så gott som avgjort. Tierp kämpade så bra man kunde, men bollen ville inte leta sig in bakom målvakten, och det blev en bortaseger i mötet.

– Vi gör ingen dålig insats alls, avslutar Sundström. De är bättre än vi är, helt enkelt. Vi hänger med rätt bra, men skapar inte så farliga chanser.

Mer läsning

Annons