Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp lottlösa igen

Tierp förlorade bortamötet med Gustavs på lördagen. Hemmalaget vann med klara 4-1 efter att redan vid pausvilan haft ledningen med 3-1.
– Vi fick en mycket lyckad öppning och redan efter åtta minuter ledde vi med 2-0. Det lade också grunden till vår seger, sa en mycket nöjd Tomas "Hulta" Hultgren tränare för hemmalaget.

Annons

Det här var Tierp tredje raka förlust och nu hade man ändå spelat bra under första halvlek. Men längre än till ett reduceringsmål vid ställningen 2-0 kom man inte målmässigt.

Hemmalaget var effektiva och satt sina chanser. Redan efter tre minuter kunde Patricia Forsell sätta 1-0 målet.

Tvåan kom också i den åttonde matchminuten och här var det Frida Lindgren som hittade rätt efter en kontring.

I det här läget hade också Lisa Hägglund i Tierp ett ribbskott.Reduceringen till 2-1 kom efter 32 minuters spel. Här var det Lisa Hägglund som spelade fram Lindsay Zull och ett hopp tändes för gästerna.

Men fem minuter före pausvilan kunde Hanna Lindgren sätta ett psykologisk mycket viktigt mål för hemmalaget. 3-1 var också pausresultatet.

I andra halvlek blev det mycket ställningskrig, men det blev bara ett mål och det ordnade hemmalaget till.

– Jag tycker också att vi vann helt rättvist och jag ser det som starkt av oss att vinna med så klara siffror över ett så starkt lag som Tierp, sa en mycket nöjd Hulta Hultgren direkt efter segermatchen.

Mer läsning

Annons