Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp tappade segern i sista minuten

/
  • Tierpdamerna fick bara 1–1 mot ett hårt kämpande Mohed. Här gör Tierps Lindsay Zullo 1–0 målet i den 64:e minuten.

Tierps fotbollstjejer såg ut att kunna plocka hem en trepoängare i hemmamötet med Mohed. Men i sista minuten av ordinarie matchtid så satte gästerna kryssbollen.
Hanna Lindström nickade omarkerad in 1–1 målet när matchklockan visade på 89 minuter.

Annons

– Tyvärr har vi råkat ut för liknande baklängesmål i tidigare matcher. Det där har vi tränat på och det ska inte behöva hända, sa en besviken Daniel Sundström chefstränare för Tierp.

Nu får väl ändå 1–1 anses vara ett rättvist resultat med tanke på att gästerna skötte taktpinnen under den första halvleken.

Den första halvleken var absolut inte bra sett med hemmaögon.

– Nej, den var bedrövlig. Vi slog rader av felpass och tog heller inte emot bollarna, sa Sundström, som dock fick se en betydligt bättre andra halvlek.

Första halvlek blev mållös och det var rent ut sagt en dålig fotboll som matchen bjöd på.

Nu var det dock gästerna som visade de bästa takterna och vann hörnorna med klara 7–1. Nu var heller inte Mohed värst effektiva framför hemmamålet och några mål blev det inte under första halvan av matchen.

Efter paus hade Tierp flyttat upp Samantha Brand i en offensivare position och nu blev det också mycket bättre fart på Tierpsanfallen. Vi noterade tre riktigt hyggliga framstötar i början av andra halvlek.

1-0 kom också i den 64 matchminuten. Här var det USA förvärvet Lindsay Zullo som tog sig fram och nickade in ett vänsterinlägg.

Visst hade hemmalaget fler målchanser och dominerade klart den andra halvleken. Men några fler hemmamål blev det inte i den här matchen.

I stället kunde gästerna lite snopet sätta kryssbollen i det absoluta slutskedet av matchen.

En poäng till Tierp, men visst borde laget ha kunnat plocka åt sig en trepoängare med tanke på övertaget under andra halvlek.

Nu får Tierp ta nya tag i nästa omgång, då ett möte med Rimbo står på programmet.

Mer läsning

Annons