Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tierp tillbaka på vinnarspåret

/
  • Tierp var starkast och vann med 3-1 över Korsnäs. Här får Mari Eriksson kapitulera när Lindsay Fullo gör 3-1-målet.

Efter fyra raka förluster vann Tierp på lördagen klart över gästande dalalaget Korsnäs. Segersiffrorna blev 3-1 och det var en seger med mersmak.

Annons

Dels fungerade spelet åter. Stundtals var det klar dominans från Tierpstjejerna. Och sedan hade man bland annat ett rungande ribbskott i den 62 matchminuten. Här var det Elin Bälin som fick på ett kanonskott från cirka 40 meter.

– Vi vann helt rättvist, sa en nöjd Ola Melin sportchef för damfotbollen i Tierp direkt efter matchen.

De två första målen kom redan innan man spelat tio minuter. Först slog Samantha Brand på ett skott från vänster redan i den tredje minuten. Bollen tog styrning på en av gästernas försvarare och letade sig sedan in i nätmaskorna.

1-1 kom bara sex minuter senare och här var det en frispark som var upprinnelsen. Bakom målet fanns också ett litet misstag i hemmaförsvaret.

Tierp skulle återta ledningen och här var det en klar hands i gästernas försvar som domaren blåste straff för. Lisa Hägglund satte straffen säkert i mål.

Lindsay Zullo gjorde 3–1 efter ett skott med högerdojan som gästernas målvakt inte hade någon möjlighet att rädda.

– Det kändes mycket skönt att gå till sommarvila med tre poäng igen. Hela truppen kände nu att man åter var på rätt väg, summerade Ola Melin.

Mer läsning

Annons