Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viktig seger för Huge

Huge tog tre viktiga poäng och nollade Vaksala SK på bortaplan under lördagen, i en match där man så gott som dominerade spelet.

Annons

Det var inget snack om saken när Huge gästade Vaksala i damernas division ett på lördagen. Huge kom ut starkt redan från första avspark och jobbade stenhårt i varje närkamp matchen ut. Det hårda jobbet gav också resultat, då Hanna Lindqvist kunde skicka in ledningsmålet 0–1 i den 28:e matchminuten.

Ledningen kunde sedan Linnéa Lindbom utöka tio minuter senare, då Huge fick med sig en straffspark, och det stod 0–2 i halvtid mellan lagen.

– Vi skapar chanser, kommer till avslut, får med oss hörnor och spelar jättebra i den första halvleken, säger tränare Johan Liljemark.

Det fina spelet fortsatte gästande Huge sedan med även i den andra halvleken och genom två mål till av Lisa Tano Ljungkvist samt Felicia Sandin kunde laget ta med sig tre viktiga poäng från mötet med Vaksala.

– Vi spelar riktigt bra hela tiden på en rätt svårspelad konstgräsplan och vi tar uppgiften på fullaste allvar, avslutar Liljemark.

Mer läsning

Annons