Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bitter förlust för Strömsberg

En mycket besk 1-0 förlust fick Strömsberg med sig från bortamötet med Norrtälje.
Målet kom i andra halvlekens 25 minut och det var Tom Stahre som höll sig framme på ett högerinlägg.

Annons

– Fruktansvärt onödigt av oss att släppa in det målet, sa Carlos Santis chefstränare för Strömsberg.

Nu kärvar det också till sig i bottenstriden, eftersom också Kvarnsveden vann med uddamålet borta mot Skiljebo.

Nu hänger mycket på hur Upsala IF klarar sig i bortamötet med Arameisk Syrianska i dag. Upsala ligger två poäng bakom Strömsberg, medan Kvarnsveden har tre poäng upp till Strömsberg.

I mötet med Norrtälje så borde Strömsbergs ha haft en poäng med sig hem.

– Ja , jag tycker vi absolut var värda en poäng sett till spelfördelningen, sa också Carlos Santis, som definitivt inte var på bästa humör efter matchen.

– Jag, tycker heller inte att domarna var bra i den här matchen. Vid ett tillfälle hade vi uppspel och var på väg framåt, men stoppades av en tydlig hands på en av deras spelare. Men mycket märkligt var, att varken domaren eller linjemannen brydde sig om handsen, sa en mycket besviken Carlos.

Nu skyllde Carlos dock inte allt på domarna.

– Nej, vi var också på tok för ineffektiva framför deras mål. Vi skapade tryck, men kunde inte skapa spets i anfallen. Vi tog också flera gånger fel beslut i sista tredjedelen på deras planhalva, suckade Carlos.

Nu fick också Strömsberg spela med en man mindre under andra halvan av andra halvlek. Nu får Strömsberg klara sig utan sin duktige mittback Sereya Mobaraki, som drog på sig utvisningen.

Sammantaget en besk förlust i det viktiga slutskedet av fotbollstvåan. I avslutningsmatchen nästa helg hemma på Hedens IP har Strömsberg att möta redan klara seriesegrarna Enskede.

En besviken Carlos Santis vill inte ge någon av sina lirare fullt godkänt för den här insatsen.

– Nej, alla kan bättre, sa Carlos.

Förhoppningsvis får vi se ett mer taggat Strömsberg nästa helg.

Hos Norrtälje var man lite förvånade på Strömsbergs agerande.

– Ja, nu blev det här en match där Strömsberg överraskade oss med att visa mycket lite glöd. Vi hade väntat oss en rejäl anstormning med tanke på att dom spelar för att klara nytt kontrakt och naturligtvis med tanke på den starka insats som dom måste ha visat förra helgen när dom slog Sandviken, sa hemmatränaren Peter Hautaulahti!

Mer läsning

Annons