Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bottennapp av Strömsberg

/
  • Robin Andersson är framme och oroar Anton Hermansson i Norrtäljemålet

Strömsbergs gjorde sin sämsta insats hemma på Hedens IP den här säsongen.
Stryk med 3-0 i länsderbyt mot Norrtälje.

Annons

Nu ska också genast sägas att det var en fotbollsmatch av mycket låg kvalitet. Egentligen var väl inget av lagen värda att vinna den här matchen.

Nu hade gästerna lyckan med sig på två av målen. När det gäller hemmalaget så visade man upp mängder av felpass och att tala om att laget saknar kvaliteter framåt är egentligen bara förnamnet.

I andra halvlek lyckades man inte skapa en enda målchans värd namnet. 

– Nej, vi har inte kvaliteterna framåt och Norrtälje vann helt rättvist, sa en besviken Carlos Santis, chefstränare för Strömsberg.

– Försvarsmässigt skötte vi oss bra under 60 minuter, menade Carlos.

Nu hade dock hemmalaget ett par riktigt bra målchanser under första delen av matchen. Joel Pettersson hade ett skott uppe i målvaktens vänstra kryss som var värt ett bättre öde, men Anton Hermansson gjorde en storstilad räddning. Joels skott kom efter en halvtimme.

Strax före pausvilan hade samme man ett nytt läge där det faktiskt var öppet mål men här missade Joel. Mål vid dessa tillfällen och matchen hade fått en helt annan karaktär.

Men efter en mållös första halvlek så var det gästerna som skapade de flesta chanserna.

Visst hade Strömsberg en hel del boll, men oj vad svårt man hade att skapa något. Fram till Norrtäljes straffområde såg det ibland skaplig ut. Men sedan var det stopp. Fantasin lyste med sin frånvaro och felpassen var legio under sista tredjedelen framför gästernas mål.

Hemmamålvakten Martin Sundström storspelade under större delen av matchen. Men efter en högerhörna och en tilltrasslad situation tvingades även han kapitulera. Ingen i hemmaförsvaret förmådde rensa undan bollen målet kom dryga 20 minuter in i andra halvlek.

Mer läsning

Annons