Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det var i sista sekunden för Strömsberg

/
  • Marcus Söderlund gjorde Strömbergs första mål i segermatchen mot Upsala.

– Vi har haft marginalerna mot oss där motståndarna har satt segermål i slutminuterna. Nu hade vi flyt och det känns härligt.
Strömsbergs chefstränare Carlos Santis hade all anledning att vara nöjd efter 2–1 mot Upsala IF.

Annons

I matchens absoluta slutskede satte Adam Simonsson segermålet framspelad av Björn Johansson.

– Jag fick en bra träff och det kändes jätteskönt att sätta det här målet i en så viktig match, sa en jublande glad Adam.

Det här var en match som betydde mycket, speciellt för Strömsberg, som kämpar för att klara nytt kontrakt. I förra omgången gjorde Strömsberg en klen insats uppe i Dalarna i mötet med tabellgrannen Kvarnsveden.

– Jag är mest nöjd med arbetsinsatsen, vi jobbade fint hela matchen och ett extra beröm till nye Charles Isememe, som gjorde en stormatch. Han har också gett laget en ny dimension. Vilken arbetskapacitet den mannen har berömde, Carlos, som också gav den övriga truppen högt betyg efter "trepoängaren".

Efter första halvlek var det fortfarande mållöst. Nu hade gästerna ett par, tre farliga hörnor och Sunday Bale hade ett fint läge i den 37 matchminuten.

Andra halvlek hade bara varit i ett par minuter när Strömsberg tog ledningen. Här var det Marcus Söderlund som höll sig fint framme på ett högerinlägg och satte bollen i nät.

I matchens 68 minut så tappade hemmalaget en boll på mittplan i högerläge. Direkt snodde UIF åt sig bollen och efter ett snyggt anfall satte Elon Folkesson kvitteringen.

Med tolv minuter kvar att spela, så hade bollen så när hamnat i hemmaburen.

Sunday Bale frestade med lång lobb och eftersom Björn Jansson i hemmamålet var lite långt ute så såg det farligt ut. Men Björn backade in mot målet och lyckades boxa ut bollen.

– Den räddningen blev matchavgörande, berömde Carlos Santis.

Mycket talade för att det skulle bli en kryssmatch.

Men i den 95 minuten serverade Björn Johansson en härlig stickare till Adam Simonsson som fick en härlig träff och 2-1 var ett faktum.

Mer läsning

Annons