Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fjärde raka för Strömsberg

Strömsberg går allt bättre i säsongens träningsmatcher. Tidigare har man besegrat Sandvikens IF, Bålsta och Sala. På långfredagen mötte man seriekollegorna i norrtvåan, Söderhamns FF.
Här visade åter Strömsberg hög stabilitet och vann med matchens enda mål. Åter var det Andreas Svensson som såg till att bollen hamnade i motståndarmålet.

Annons

– Vi gör en stabil match och var riktigt försvarsstarka under första halvlek. I andra var vi också lite bättre med boll, sa Strömsbergs chefstränare Carlos Santis efter segermatchen.

Nu hade också Strömsberg ett par, tre ytterligare chanser att "måla".

– Ja, visst är det skönt att vinna, men vi hade ändå mycket att jobba med. Vi måste bli bättre på vissa detaljer i spelet. Det jobbar vi vidare fram till seriestarten den 9 april och hemmamötet med Hudiksvall, sa Carlos.

Carlos vill inte ta några stora ord i sin mun. Men tillstår att man hela tiden tar små, små steg i rätt riktning, alltså framåt.

- Det var också bra att få möta seriekollegorna Söderhamn som ska var starka framåt, sa en ändå nöjd, Carlos Santis.

Strömsbergs segermål kom när det återstod fyra minuter av matchen. Inte oväntat var det nyförvärvet och måltjuven Andreas Svensson som satte bollen i nät. Före målet passade Micro Lööf till Linus Larsson som i sin tur serverade Andreas Svensson.

Hela Strömsbergs lag gjorde ett stabilt intryck i bortamötet med Söderhamn.

Mer läsning

Annons