Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan Strömsberg ta poäng av topplaget Nacka?

Strömsbergs har vunnit de två senaste matcherna mot Kvarnsveden och Upsala IF inför mötet med Nacka.

Annons

Laget har även tidigare gjort starka insatser men då förlorat på mål inspelat i det absoluta slutskedet av matcherna

Nu senast mot Upsala If blev det seger med 2-1 i en match där det emellanåt bjöds på rena skyfallet på Studenternas i Uppsala. Men Strömsbergs visade åter hög moral och klarade hem tre mycket viktiga poäng.

– Vi kommer med i stort sett samma trupp, ett plus är ju att Pontus Parling åter är med i truppen efter sin lårskada. Däremot kommer inte Joel Pettersson med, han är bortrest, säger Strömsbergs chefstränare Carlos Santis.

I förväg så har Nacka sett ut som en hart när omöjlig motståndare. Men i senaste omgången så tog Nacka lite oväntat stryk av Västerås, som vann sin första match med 3-0!

– Jo, men det är inget jag fäster så stor vikt på. Alla matcher i den här serien är mycket svåra. Jag har sett Nacka spela och det är ett mycket bra lag, påpekar Carlos.

– Vad jag förväntar mig är att våra spelare gör en mycket stark insats. Om vi inte gör en stark insats, så kan vi vara chanslösa mot Nacka, varnar Carlos.

Enligt Carlos gäller det att alla i truppen är beredda att jobba hårt. Sköter alla sitt så är vi absolut inte chanslösa, säger hemmatränaren.

Den första hemmamatchen på naturgräset på Hedens IP slutade ju med seger mot Kvarnsveden. Kan vi förvänta oss en ny poängmatch i dagens möte med topplaget Nacka.

Inför matchen innehar Nacka en tredjeplats i tabellen, medan Strömsberg ligger på en tionde plats och visst måste gästerna hållas som favoriter inför matchstart.

Mer läsning

Annons