Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket viktig match för Strömsberg

Strömsberg vann hemmamötet med Kvarsveden. Nu möts lagen i en mycket viktig match uppe i Dalom. Om Strömsbergs kan vinna dagens möte så ljusnar läget betydligt för Nordupplänningarna, men om hemmalaget drar längsta strået, så är dom ikapp Strömsberg i fotbollstvåans tabell.

Annons

Matchen gäller naturligtvis mycket i den hårda kampen i bottenregionen.

– Spelar vi som vi kan och visar bra moral så har vi alla chanser att också nå ett bra resultat mot Kvarnsveden, säger Strömsbergs chefstränare Carlos Santis.

Strömsberg har till den här matchen en mycket intressant förstärkning i Nigerianen Charles Isimene. En 27-årig mittfältare som har rutin från spel i fotbollsettan.

– Charles har sett bra ut på träningarna och jag hoppas att han kan ge laget styrka och att han bidrar till att höja kvaliteten på laget. Han finns med i uppställning som mittfältare, säger Carlos, som för övrigt inte vill avslöja något närmare om laguppställningen.

– Jag vet att Kvarnsveden har förstärkt sedan i våras och att det är ett spelande lag. Men våra grabbar vet vad matchen gäller och gör vi en stark insats så ska det kunna bli poäng. Vi har spelat bra under de inledande matcherna på höstsäsongen. Men tyvärr har poängen och målen uteblivit, säger Carlos och pekar där på det som måste förbättras hos Strömsberg.

Nu saknar Strömsberg tyvärr några spelare som dras med skador.

Sereya Mobaraki, Herman Ehn och Salar Ali (?) är skadade och kan inte medverka mot Kvarnsveden.

Däremot kommer Roni Ali tillbaka efter avstängning. Vem som vaktar målet är inte klart förrän inför matchstart.

Kvarnsveden har inför dagens match 11 poäng och minus 18 i målskillnad. Strömsberg har spelat ihop 14 poäng och har, när det gäller målskillnad, minus 19.

Det här talar ju för att Strömsberg i händelse av seger får ett betydligt gynnsammare läge inför fortsättningen av höstsäsongen.

Sören Åkerman

Mer läsning

Annons