Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nacka fick sin revansch på Strömsberg

Två chansbrytningar grusade Strömsbergs förhoppningar om att ta en ny seger mot topplaget Nacka. Nu satte hemmalaget 1–0 i den 34:e matchminuten och bara fem minuter in i andra halvlek så kom också 2–0.
Hemmalaget fick sin revansch. I våras vann Strömsberg med klara 3–0 hemma.

Annons

Det var också Nacka som hemma på Boovallen inledde den här matchen bäst. I stark medvind pressade hemmalaget tillbaka gästerna. Men det blev ändå inte mer än ett baklängesmål för Strömsberg före pausvilan.

– Vi kom igen starkt efter deras övertag i matchupptakten och hade också en fin kvitteringschans fem minuter före pausvilan. Det var Adam Simonsson som fick den chansen att kvittera, men målvakten gjorde en fin räddning, sa Strömsbergs tränare Carlos Santis.

Nu hade gästerna ytterligare ett par målchanser i slutet av första halvlek, dock utan att kunna sätta bollen i nät.

– Vi snackade vid pausvilan om hur vi skulle kunna utnyttja vårt spelövertag. Men så kom åter en chansbrytning som öppnade för Nacka. Efter den chansbrytningen kom också deras andra mål, sa en inte helt nöjd Carlos.

Fortsättningsvis i matchen så höll Strömsberg spelmässigt jämna steg med Nacka.

– Men tyvärr kunde vi inte skapa några heta målchanser och hemmalaget vann väl rättvist. Vi gjorde heller ingen bra match försvarsmässigt, menade Carlos.

Strömsberg som kämpar för att rädda nytt kontrakt får ta nya tag. I nästa omgång möter man Västerås hemma på Hedens IP.

Mer läsning

Annons