Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny tuff match för Santis grabbar

Strömsberg fick i premären hemma på LF Arena stryk av Arameiska Syrianska (AS) med 3-0.
– Nu får vi se till att vi lärt oss av misstagen och gör en bättre insats mot Skiljebo. Jag vet att Skiljebo är ett starkt lag och när jag själv spelade med Sandviken fick vi känna på deras styrka, säger Strömsbergs chefstränare Carlos Santis.

Annons

Siffrorna blev för stora mot Arameiska Syrianska. Faktum är att Strömsberg i den 87 matchminuten hade ett jätteläge att kvittera till 1-1. Men i den 90 minuten gjorde AS 2-0 och i 93 matchminuten satte gästerna också ett tredje mål.

– Vi kom inte alls upp i den nivå som vi kan spela. Vi gjorde en ok match men inte mer, säger Carlos Santis.

– Jag tror också att Skiljebo kommer att vara ett topplag i den här serien. Men vi ska göra vårt bästa, lovar Carlos inför den andra serieomgången i Norra Svealandsgruppen av fotbollstvåan.

Hur står det till i laget?

– Jo, det är bra så när som på Pontus Parling, som varit sjuk i veckan. Det är osäkert om Pontus kan spela mot Skiljebo, säger Carlos.

Preliminärt kommer Strömsberg med följande trupp till lördagsmatchen:

Björn Jansson, Dante Magi, Joel Pettersson, Sereya Mobararki, Danne Käll, Björn Johansson, Adam Simonsson,Micro Lööf, Robin Andersson, Nicholas Björklund, Salar Ali, Oskar Åkerlund, Roni Ali, Marcus Söderlund, Fredrik Pettersson.

Mer läsning

Annons