Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ovisst länsderby på Hedens IP

När Strömsberg under tisdag kväll springer in på sin hemmaarena Heden, så står mycket på spel.
Ett möte med Gamla Upsala kan ge en härlig seger. Men en förlust mot ett poänghungrande GUSK kan bli besvärande framöver.

Annons

– Vi möter ett bra GUSK, som gjort flera bra matcher och förlorat bara med uddamålet i fem matcher och senast vann dom ju över topplaget Nacka, varnar Carlos Santis chefstränare för Strömsberg.

Strömsberg kom snabbt tillbaka efter den mindre lyckade insatsen borta mot Västerås och i lördags blev det ju en 2–0-seger i bortamötet med Avesta.

– Det ser bra ut i truppen. Det är bara Pontus Parling som har lite känning i ena knät. Men i övrigt har vi inga skador eller avstängningar, säger Carlos.

– Det här är en viktig match, men om alla sköter sitt jobb på sina platser, så finns det chans till att klara hem poäng, säger Carlos.

– Vi gör också framsteg och spelar stundtals bra. Men det gäller att vi håller disciplinen i laget. Då kan vi också göra en stabil insats. Vi blickar framåt och det ska bli skönt att åter vara hemma på Heden, säger Carlos.

Hos Gamla Upsala säger man sig ha stor respekt för Strömsberg.

– Ja, dom hade en tung start, men har kommit i gång riktigt bra. Vi har haft en hel del oflyt i flera matcher, säger Stefan Nilsson tränare i GUSK.

– Det här blir en mycket svår match för oss och vi får kriga rejält för att hänga med, tror Nilsson.

Mer läsning

Annons