Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SIF håller liv i toppstriden

/
  • Anthony Allison gjorde målet som ser till att SIF hakar på i toppstriden.

Sandvikens IF vann den svåra bortamatchen mot Sollentuna och håller liv i toppstriden i division 2.
Matchens enda mål kom i den 69:e matchminuten genom Anthony Allison Jr.

Annons

– Tycker att vi gör en riktigt bra bortamatch och vi spelar bort ett nytt topplag från striden, sa Stefan Lundin tränare i SIF.

Sandvikens IF är i allra högsta grad med i striden om seriesegern efter en mycket bra insats borta mot Sollentuna. Det var dock hemmalaget som inledde bäst och SIF såg tama och långsamma ut första tjugo minuterna. Man spelade dock upp sig och tog efter hand över matchen med ett fantasirikt spel med kreativa inspel. Första halvlek blev dock mållös men chanser saknades inte.

– Vi jobbar oss in det och vi har flera bra chanser att ta ledningen, tyckte Stefan.

I andra halvlek fortsatt SIF att utmana och stressa Sollentuna. Hemmalaget hade chanser även dom en det var oftast Gästrikarna som hade boll och ville framåt.

– Det är lite frustrerande när det står och väger. Vi har ju tagit in ett tiotal mål på serieledande Enskede i höst och spelat ort både Syrianska och Skiljebo från striden.

Nu visste killarna vad som gällde då Enskede vunnit sin match tidigare på dagen men Stefan menar ändå att det är dom själva som ska komma ikapp och fixa det här. Det skulle i alla fall bli ett steg närmare efter ett segermål signerat Anthony Allsion efter ett inspel av John Junior.

– Så skönt och nu är även Sollentuna borta och vi ska fortsätta stressa Enskede hela vägen in och hoppas att dom tappar poäng på vägen, sa Lundin.

Hemmalaget hade några fasta situationer som oroade och någon kontring men det redde ut sig och nu ser Stefan Lundin framåt.

– Det är fullt möjligt. Vi ska se till och vinna våra så har vi det inom räckhåll, avslutade han.

Mer läsning

Annons