Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skador oroar SIF – som också tappade i slutminuterna

/

Att förlora en match när man leder fram till den 89:e minuten är förstås mindre roligt.
Men det kanske var skadorna som ändå oroade ledningen i Sandvikens IF mest.
– Tre man fick lämna matchen nu och dessutom har vi två-tre stycken som redan är borta, suckade SIF-tränaren Stefan Lundin efter 2–3 mot Armeiska Syrianska.

Annons

Målvakten Tobias Wennergrund klev av efter en smäll mot axeln, Emil Molin föll av efter att ha skallat ihop med en motståndare och Raphael York haltade ut precis i slutet.

– Klart att det inte är särskilt bra. Nu får vi se till veckan hur illa det är. Jag hoppas att det inte ska vara så farligt. Vi har ju också bland annat Jimmy Hansson på skadelistan redan, sa Lundin.

Som om det inte var nog med elända så vände Arm.Syrianska på matchen i slutminuterna. SIF ledde både med 1–0 och 2–1. Båda målen gjorde av Sunday Bale – det första på en straff sedan Omar Guidji blivit fälld och det andra kom efter ett friläge som han avslutade kyligt.

Ledningen höll till den 89:e minuten då kvitteringen kom i efterdyningarna av en hörna. Bara det var surt. Men sedan gick SIF för segern och hade ett utmärkt läge som missades, det togs ett felbeslut och på den omställning som kom så avgjorde gästerna.

– Dubbelt surt förstås. Nu hade vi kanske inte uppträtt så på slutet om det hade varit en seriematch där vi spelade om poäng. Nu blev vi lite för ivriga att avgöra. Men det blev en bra genomkörare för oss mot ett lag som vi hade svårt mot redan förra säsongen. Dom är bra, sa Lundin.

Nu väntar Valbo i ett derby på skärtorsdagen i nästa träningsmatch för SIF.

Mer läsning

Annons