Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sportchefen: "Vi väntar på återkoppling från SFF"

/

Han har svarat för tio mål på 14 matcher i division 2. Nu kan Nermin Celjo vara på väg bort från Söderhamns FF efter att hans tidigare klubb Sandviken visar intresse.
– Vi har kontaktat Söderhamn men ännu inte fått någon återkoppling från dem, säger Sandvikens sportchef Anders Boman.

Annons

Division 2-laget Sandvikens IF letar forwards och har blickarna på SFF-anfallaren Nermin Celjo, som har ett utgående kontrakt efter säsongen.

– Vi känner ju till Nermin sedan hans tid i klubben, säger Sandvikens sportchef Anders Boman, som bekräftar intresset för 25-åringen:

– Han har ett utgående kontrakt och därför ville vi kolla av med klubben (Söderhamns FF).

Nermin Celjo kom till Söderhamns FF inför säsongen 2013, då han under sin första säsong blev skytteligavinnare i division 3. Efter en skadefylld fjolårssäsong har Nermin Celjo svarat för nästan hälften av SFF:s hela målskörd under vårsäsongen.

– Han har haft en mycket bra utveckling sedan han lämnade Sandviken. Han har i stort sett gjort mål hela tiden och tio mål i år är imponerande. Det är dessutom en spelartyp som är intressant för oss.

Vad har ni fått för respons?

– Vi väntar på att höra vidare från SFF.

Gäller det en direkt övergång under transferfönstret eller efter säsongen?

– Jag vill inte kommentera hur vi tänker där. Men jag kan bekräfta att vi har kontaktat Söderhamns FF, men ännu inte fått någon återkoppling.

Även från Söderhamns FF bekräftas att ett intresse finns från division 2-klubben, men att man ännu inte har något konkret att ta ställning till.

– Det är riktigt att de hört av sig, men samtidigt är det svårt att veta om det handlar om en omedelbar övergång eller efter säsongen eftersom vi inte fått något konkret bud att förhålla oss till, säger Peter Rehnman, Söderhamns FF och förtydligar:

– Vi har pratat kort mellan klubbarna. De (Sandvikens IF) skulle höra av sig igen inom några dagar.

Helahalsingland-sporten har sökt Nermin Celjo för en kommentar, dock utan framgång.

Mer läsning

Annons